Keresés Kategóriák Kedvencek

uCoz: uNet használata 1. rész

Készítette: DaveedBrown
2010. július 26. 20:55:00 - 5070 megtekintés
  • Ebben a videóban azt szeretném megmutatni, hogy hogyan tudsz regisztráció nélkül belépni uCozos oldalakra, ha van uNet pass-od. Valamint mit kell tenned ahhoz, ha nincs és szeretnél.
  • Amire szükségünk van

    számítógép
  • uNet használata

    uNettel csak akkor lehet belépni, ha a belépési mező mellet az u ikon látható. Ha nincs passunk, kattintsunk a Regisztráció linkre, amit töltsük ki értelemszerűen. Csak működő e-mail címet adjunk meg, mivel akkor tudjuk aktiválni a regisztrációnkat. Aktiválás után rögtön be is léphetünk az oldalra.
  • Címkék:

    ucoz honlap készítés ingyen unet szerkesztés internet belépés regisztráció
Attila_ - 13 éve, 1 hónapja

Sziasztok!

A uCoz pályázatot hírdetett a "Legjobb uCoz bemutató videó" címmel.
Részletek itt olvashatók: lLegjobb uCoz bemutató videó

DaveedBrown - 13 éve, 9 hónapja

Camstudiot használtam ebben a videóban, de csak ezzel a programmal ilyen. pl. nem regisztrált hypercam tökéletes képet adott. Tehát arra következtetnék, hogy a progi a rossz. köszi megnézem a camtasia-t!

csabike2 - 13 éve, 9 hónapja

Hali.
Nekem lenne pár tippem miért ilyen a video.
Egyrészt milyen programmal vetted fel?Mert lehet hogy a program nem pírja ezt a gyors ide-oda járkálást a kéernyőn,Aztán lehet hogy nem jó konvertáltad a videót és 30 FPS helyett csak 15-20 FPS-el megy a videó.
Harmadik meg az lehet hogy nem bírja a felmételt a videókártyád,vagy az OP. rendszered.
Szerintem nézesd meg a videókártyát,és alyánlok egy jó programot ami garantáltan jobb minőséget ad.Camtasia Studio 6.0. 7.0-át azért nem ajánlom mert azt más ember készítette,és nem annyira megbízható.És szerintem nézd meg a hangkártyádat is,mert eléggé olyan hangod van a videóban,mintha csőben beszélnél.
Ha bármi kérdésed van,vagy nem érted azt amit én ide leírtam akkor kattints a Informatika-kezdőknek.hu/forum és írj az egyik forumtémába ,és ott olyan emberek vannak akik tudnak segíteni.
Üfv.csabike2

DaveedBrown - 13 éve, 9 hónapja

A videó minőségéért elnézést kérek, nem tudom mi történhetett. Az egyik, a programmal kapcsolatos videóban feltettem a kérdést, hogy miért van ez, még senki se tudta a helyes választ... :