Keresés Kategóriák Kedvencek

Portable, hordozható programok készítése egyszerűen

Készítette: csabike2
2010. május 4. 21:42:18 - 31419 megtekintés
  • Portable, vagyis hordozható programok készítését mutatom meg. Nagyon hasznos, mert így kedvenc programjainkat könnyedén tudjuk más számítógépen is használni anélkül, hogy telepíteni kellene azokat.
  • Amire szükségünk van

    internet
  • Portable, hordozható programok készítése

    Keressünk rá, töltsük le, majd telepítsük a Multi Packer nevű programot. Nyissuk meg a programot, válasszuk ki az Application packet, majd válasszuk ki annak a programnak a mappáját, amit szeretnénk hordozható formát készíteni. Keressük meg az exe fájlt, kattintsunk a Set main exe gombra, írjuk be a nevét. Kattintsunk a Next gombra, majd jelszót is létrehozhatunk. A Browse-re kattintva mentsük el tetszés szerinti helyre a fájlt. Ezután keressük meg az elkészített programot, és indítsuk el.
  • Címkék:

    portable hozdozható program
csabike2 - 11 éve, 11 hónapja

Én is megnyitottam holott nekem is azt jelezte hogy vírusos,de még mindig használóm,és azóta semmi nem történt.

MartonZoli - 11 éve, 11 hónapja

nekem azt írta hogy lehet hogy vírusos de én megnyitottam

Dj.Cabrio - 12 éve

Nem is azt állítom hogy nincs tiszta Multi Packerr, csak az eddigi tapasztalatokból az derült ki hogy Multi Packerrel és más készítővel elkészítettük rendszeresen ugyan azt a programokat, majd megosztottuk. És az eredmény mi lett? A kész portable programok letöltői sorra tucattal írták vírusos , vírusos, vírusos, és mind a Multi Packerrel készítettnél fordult elő míg a másikokkal készítettnél egyetlen ilyen vissza jelzés sem jött.
Lehet hogy nem volt vírusos valójában de a Multi Packer olyan idegen fájl formátumokat és bejegyzéseket , tömörítést használ amit a Magyarországi használatos vírus védelmi szoftverek vírusnak látják idegensége miatt. Ha, nem vírusos is de annak jelzi, akkor az már használhatatlanná válik.
Sokáig teszteltük, többen is a Multi Packert, végül annak ellenére hogy maga a Multi Packer tiszta volt, a vele készített programokra, vírus panaszok özönlöttek.
Ezért le is álltunk vele, és a munkát a más portable készítőkkel folytattuk, és ezek már folyamatosan jónak bizonyultak mint korábban is.
Ma újra kíváncsi lettem, találtam is tiszta Multi Packer-t, készítettem vele egy kis portable progit minden frankónak tűnt és semmi vírus! Így készült el! Ezt követően ugyan azt elkésziíettem Thinstallal is majd a kész progikat át küldtem a laptopra hogy azon is próbáljam az eredményt. De már fel se engedte = vírus törölte is azonnal a Multi Packerrel készítettet! A másik rendbe volt!
Különös nem? Pedig a 2 gépen egy ugyan az a vírus védelmi szoftver van feltelepítve.
Ez sem hagyott nyugodni, egy haveromnak is el küldtem mind a két verziót és nála más vírus védelem, de azt közölte vissza azonnal jelzett a vírus védelme és pont annál ami a Multi Packerrel készült. A másik nála is jó volt, és tiszta.

De ha te azt mondod nálad frankó, akkor biztos jó, de én mégse tudok bízni a Multi Packer-ben a sok rossz tapasztalat után.

Dj.Cabrio - 12 éve

Akkor pedig tényleg szerencséd volt hogy tiszta Multi Packerrel-t találtál, bár én még így sem bízom benne, jobban bízom a Thinstall alapú portable készítésű módszerekben.

csigab88 - 12 éve

most nod32 van fent és az sem jelez semmit de ezt mivel magyarázod