Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan tedd meg az első lépést felé?

Készítette: VideoSmart.hu
2008. október 21. 12:07:07 - 68092 megtekintés
 • Kedvelsz valakit, de fogalmad sincs, hogy mi legyen az első lépés? Nyugodj meg, mindenki átélte ezt az érzést.
 • Udvarlási alapismeretek

  Igen, tudjuk, milyen az a gyomorszorító, de közben izgalmas érzés, amikor nem merjük rászánni magunkat a következő nagy lépés, az első csók felé. Mielőtt bármit is tennénk, figyeljük beszélgetőpartnerünkön a jeleket. Egy hosszabb, fürkésző pillantás például pozitív fogadtatást jelez. Mivel azonban különbözőek vagyunk, más jeleket ad egy férfi és egy nő. A hölgyek ilyenkor gyakrabban érintik meg nyakukat, csuklójukat, a kezükkel a hajukban babrálnak, esetleg megérintik a partnert egy ártatlannak tűnő mozdulattal.
  A férfiak kicsit állatiasabban mutatják ki birtoklási vágyukat. Karjukat a szék háttámlájára helyezik vagy a fejük mögött összefonják. A mellüket kidüllesztik, vállukat kiszélesítik.
  Ha kényelmesen érzik magukat a másik társaságában, mindkét nem előszeretettel tükrözi, másolja a másik mozdulatait és testhelyzeteit.
  Az ismerkedés elején sokszor nem pont azt mondjuk, amit valójában gondolunk, ilyenkor kicsit meg akarunk felelni a másiknak. Ezért figyeljünk arra, amit a másik mond, azt hogyan mondja. Izgatottan, gyorsan reagálva, érdeklődve? Vagy inkább hűvösen, unottan? Akkor jobb lesz témát váltani.
  Ha a lány szeretne közelebb kerülni a fiúhoz, nyugodtan lehet kezdeményezőbb, bátrabb. Néha a férfiak is szeretik tudni, hogy mi a helyzet. De ne beszéljünk előző kapcsolatokról, egészségügyi problémákról, gyerekvállalásról vagy házasságról.
  Ha a fiú szeretne közelebb kerülni a lányhoz, jobb, ha tudják, a csajok jobban szeretik a finom előkészítést, udvarlást. Ne rontsunk ajtóstul a házba, ne fogdossuk az intim testrészeket. Egy-egy apró érintés a lány térdén vagy karján, és a lány érteni fogja. Utána jöhet egy könnyed puszi, majd csók. Ha valaki izgul, vegyen pár mély levegőt, egy magabiztos férfi jó benyomást tesz. A férfi nézzen a nő szemébe, húzódjon és hajoljon közelebb, de még ne érjünk az arcához. Ha a nő is közelít, nyert ügyünk van. Ha bárhogy is erőlködik valaki, de nem találják a közös hangot, kár erőltetni, keresni kell valaki mást.
 • Címkék:

  szerelem probléma élet fiú lány férfi ismerkedés randi randevú párkapcsolat csók
IstvanTesanszki - 8 éve, 1 hónapja

Szerintem nagyon jó ez a videó Nemrég ezt a történetet találtam a témában, erről mit gondoltok? csajozas.org/a-csajozas-elkezdese-az-elso-lepesek

nevenincs - 13 éve, 4 hónapja

nekem tecikk nagyon jo a vodeo DDD

paraszt01 - 13 éve, 5 hónapja

a vállamat ennél jobban hova szélesítsem!?
XD

Mariner - 13 éve, 5 hónapja

Bocsánat, de ezt nem bírtam komolyan végignézni.

Mityuka - 14 éve, 5 hónapja

A teccő! Kő kóla?? Nem műxik má'? ))