Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan javítsuk a CSS kompatibilitási problémákat?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 22. 19:51:00 - 4527 megtekintés
 • Kezdő, haladó, sőt még profi weboldalkészítőknek is néha érdemes megnézni munkájukat különböző böngészőkben, hiszen nagyon könnyen előfordulhat, hogy nem ugyanúgy néz ki mindenhol. Van némi segítség a hibák orvoslására.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
 • Milyen böngészőket használnak

  2007 vége felé elmondhatjuk, hogy az Internet Explorer népszerűsége hatalmasat zuhant, de még mindig piacvezető. A Firefox egyre erősödik, ezért ezzel is muszáj számolni. Windowsos körökben még szereplő 5-8 százalékos részben az Opera is, Mac környezetben a Safari viszi a pálmát és még néhány versenyző van a piacon, elenyésző résszel.
 • Ingyenes hibagyűjtemény mindenkinek

  Nyissunk egy bármilyen böngészőt, és írjuk be, hogy www.positioniseverything.net. Ez az oldal nem a CSS programozás módját tanítja meg nekünk, hanem azt mutatja, hogy a már ismert hibákat hogyan lehet javítani - ha egyáltalán van rá valami megoldás. Az oldal maga nem túl szép, de nem is igazán ez a lényeg. A főoldalon megismerkedhetünk a legújabb felfedezett problémákkal, kicsit lejjebb tekerve pedig konkrétan böngészőkre szűrhetjük a hibákat.
 • Érdemes szétnézni néha

  Lehet, hogy korábban már találkoztunk egy hibával, és akármit csináltunk, nem tudtuk megoldani. Az esetek 90 százalékában ezen az oldalon megtaláljuk a megoldást - természetesen angol nyelven. A tapasztalat egyébként azt mutatja, hogy ezen gyári böngésző hibák elő is jönnek mind idővel, ezért érdemes előbb megismerkedni az orvoslási metódusokkal.
 • Címkék:

  css programozás javítás probléma megoldás
djpety - 14 éve

eddig ezt a videódat nem is láttam, valahogy nem tűnt fel, de látszik, hogy itt kezdted. Azóta már profi videós lettél