Keresés Kategóriák Kedvencek

Facebook tipp: Bejegyzések elrejtése és beállítása a hírfolyamban

Készítette: ZeroCool.hu
2010. november 21. 17:54:23 - 21788 megtekintés
 • Alighogy a regisztráció után elkezdünk bejelölni kedvenc tevékenységeket, együtteseket, vagy bármi mást, illetve ugye bejelölgetjük ismerőseinket, viszonylag gyorsan kaotikussá válhat Facebook főoldalunk.
 • Amire szükségünk van

  Facebook regisztráció
 • Bejegyzések elrejtése és beállítása a hírfolyamban

  Ha bármelyik bejegyzésre visszük az egeret, jobb felül az x-re kattintva, bejegyzéstől függően, különböző lehetőségeket kapunk. Akár csak az adott bejegyzést is elrejthetjük, vagy az adott ismerős/rajongói oldal összes bejegyzését is elrejthetjük. Akár ki is léphetünk a rajongói oldalról vagy megjelölhetjük levélszemétként.
  Ha elrejtünk egy adott személyt vagy rajongói oldalt, azonnal eltűnik minden egyes bejegyzésük. Ha ráfrissítünk az oldalra, eltűnik a hírfolyam beállításának lehetősége. Ha vissza szeretnénk állítani, az oldal alján az alsó sávban található Beállítások szerkesztése linkre kattintva láthatjuk az addig letiltott személyeket vagy rajongói oldalakat.
  Az ismerősök száma alapesetben 250-en látható, amit érdemes átállítani, ha ennél több ismerősünk van. Az újabb ismerőseink bejegyzéseit nem fogja a Facebook megjeleníteni, ha 205-en hagyjuk ezt a számot.

  További érdekességek a közösségi média marketing oldalán a www.socialtimes.hu-n!
 • Címkék:

  facebook közösségi oldal internet iwiw myvip
ernoc - 12 éve

Hahó!

Tud valaki segíteni?
Ha írok valaki üzifalára, az én oldalamon nem jelenik meg az írásom, sem a like-olásaim.
Miért van ez?